Skip to content

Noen tips før du kjøper hest bruker på hesten din

horsebreed2

Det er et bredt utvalg av hesteklær til hesten din. Når du velger slitasje til hesten din, er det virkelig et problem å velge foran deg før du kjøper denne typen ting i utgangspunktet, du kan vurdere produktet og kvaliteten.

Det er forskjellige typer slitasje som kan brukes til hesten din. Disse slitasje er sommer og vinter og stabil. Du kan velge hvilken som helst type i henhold til sesongen og ditt valg.

Når du kjøper hesteklær, må du huske noen tips som;

Vekten og materialet du velger først, avhenger av om hesten din svetter eller ikke, fordi noen hester kan stå uten svette uten svette, og noen hester vil svette uten tepper.

Hvordan hesten din behandler teppene dine er en stor faktor når du velger et stoff for holdbarhet. For spesielt om sommeren når det vanligvis kreves lettere vev.

Kjøp alltid en type slitasje som lett kan vaskes.

Mest bomull og bomullspasta er ikke vanntett; selv om det er en spesiell type stoff som er helt vanntett, mens teppeskyggen gir et høyt nivå av vannmotstand til tross for det åpne stoffet på grunn av de høye luftstrømningsegenskapene som gjør at hesten tørker veldig raskt.

Alle disse faktorene vil hjelpe deg med å velge et vellykket kjøp av hesten din. Mange av dere vil vite nøyaktig hva dere trenger; andre trenger kanskje litt nøye vurdering av hva som vil være mest hensiktsmessig. For eksempel vil en hest som ikke varmes opp for mye og har lett på teppene være tilfredsstillende i teppet for den øvre brisen.

Vurderer du å kjøpe hest?

På den annen side vil en hest som svetter når temperaturen når tjuefem grader, og kanskje er vanskeligere på teppene, gjøre det veldig bra med et teppe for å skygge teppet. Hvis fullverdig ultrafiolett beskyttelse er nødvendig, kan en aspiratorkombinasjon være løsningen.

For en situasjon der hesten må holdes tørr hele tiden, men varmes opp under et urimelig lerret, vil den være ideell for vanntett. Så det er mange ting du bør vurdere når hesten din bruker.