Skip to content

Hestetilbehør: Sikre hesten og hesten

horsebreed6

Hesten trenger å bli bortskjemt som mennesker. Godt hestetilbehør kan ikke bare øke komforten, sikkerheten og luksusen til rytteren, men også fungere som verneutstyr for hesten. De to viktigste tilbehørene – hestebat og støvler blir diskutert i detalj her for å belyse viktigheten av godt utstyr for ridning. 

Med hest på hengeren

Mens du leter etter hestetilbehør, er det flere viktige punkter som må vurderes, for eksempel montering, stoff / materiale, vekt og høyde. Tilbehøret må være slitesterkt og behagelig for både hesten og rytteren. Et slikt tilbehør er hestestøvler, som igjen er beskyttelsesutstyr for hesten. Disse støvlene er laget av aluminium og stål. Utsparingene i støvlene gjør dem lette og gir bedre oppbevaring. Balanse, form, forlengelse og støtte av kofferten er veldig viktig å forstå. For sikker og behagelig ridning må kvaliteten og installasjonen av hestetilbehør være på nivå. Du må også sørge for at hesten føler seg komfortabel med dem. For stramt eller for løst munnstykke er ikke nyttig, men det kan skade livet til rytteren.

Hesteudstyr & Hestetilbehør billig

Disse grunnleggende punktene kan forstås etter at tøffelen er ferdig om en uke eller to. Selv om det er veldig vanskelig å vurdere faktorene med en penn og på bakken, men kritisk. Du kan fjerne hestestøvler om vinteren eller når du ikke kjører på den. Selv om de fleste rideksperter anbefaler å ta på seg støvlene om vinteren for å forhindre bivirkninger på hovene. For ekstra komfort kan du sette noen elektroder. De forhindrer også blåmerker på hestesålene. Før du bestemmer deg for å kjøpe hesteutstyr, må du imidlertid konsultere et profesjonelt fyr.

 Ingen bar skal stå utenfor munnen. Se også om munnstykket har begrenset utskillelsen av hestens spytt og ikke skal gjøre den tørr eller smertefull. Hestebiter er like viktige for sikkerheten til rytteren. Hvis den ikke er riktig montert, vil ikke føreren kunne kontrollere den riktig.