Skip to content

Hestebryster, hvordan du installerer på hesten din

horsebreed5

Hestebryster, hvordan du installerer på hesten din


Artikkelen er en informativ historie om hvilke typer og varianter av sele som kan festes til hesten din. Artikkelen fortsetter med å diskutere hvordan du kan passe på hestens sele og hvordan du kan få problemer med å installere den.

Jaktmynningen brukes oftest når du kjører på engelsk. De er montert ved å skyve en hudinnpakket over hestens hode, dette kalles eggeplomme. Dette er brystbåndet som festes til undersiden av omkretsen (mellom hestenes forben). 

Rutiner ved håndtering av hest

Dette kan noen ganger være et problem, ettersom det er et svakt punkt vedlegg og ofte kan trekkes tilbake. Stående og løpende martingaler kan festes til ringen på forsiden av denne smekken. De brukes i langrenn, sprangridning, utstillingsjakt, begivenheter, stigning, flat racing, utholdenhetsryttere og av Fox Hunters.

Forskjellige typer klipp av hesten

Poloselen er festet som lær, elastikk eller bånd foran hestens bryst fra blanket til det blanke. Vedlegget her gjør det til en veldig sikker smekke. Stangen som passerer over toppen av virvlene kan endres for å øke eller redusere høyden. Denne briljant sikrede premien er gunstigere i disipliner med høyere risiko, spesielt i turneringer, polo, hopping og langrenn.  Hvis trening tas, betyr det at hestens hode blir for lavt. Den skal sitte horisontalt over brystet 3-4 inches bredt mellom bunnen og akterstroppen og mellom brystet og brystbåndet.

Brystomkretsen på brystet er enklere, men lik en polo-brystplate. Den festes til sadelens D-ring og går gjennom undersiden av hesten ™. Det er nesten ingen begrensninger på skulderen, men pusten kan være begrenset, da dårlig montering kan gjøre brystets omkrets på hestens luftrør.