Skip to content

Gjennombrudd eller dannelse av en hest

horsebreed7

Når du hører noen si at de har invadert en hest, hva kommer du til å tenke på? Tror du cowboyene brøler en hest rundt tunet til den stopper? Hvis noen sier at de trener hesten sin, hva vil du huske? Tror du noen jobber stille med en hest?

Kanskje det er uheldig at invasjonen inneholder ordet “bryte” når vi hører at vi tenker på å bryte ånden til hestene, slik at hesten overgir seg til oss. Det burde ikke være tilfelle. Gå ikke så mange år tilbake, og det er det det er for, men det er 2006 ikke 1896. Jeg tror vi forstår forholdet vårt og setter pris på det mer enn det vi gjorde.

Alt du behøver å vite om fôring av hest

Dessverre er det folk som tror du må bryte hestens ånd, men dette er ikke tilfelle. Det disse menneskene trenger å forstå er å få en mye bedre hest når du utdanner og jobber med hesten din. Hollywood (og noen som driver workshops) vil at du skal tro at hestevisking er noe mystisk kunst som er uforståelig for den gjennomsnittlige personen.

Det er ikke noe mysterium å hviske en hest, det handler bare om å forstå hestens oppførsel og å kunne lese hesten du jobber med. Hesten er en flokk med dyr, har en grunnleggende kamp eller fluktinstinkt. Selv om hesten er et vakkert dyr, har den ingen magiske krefter. Forstå disse grunnleggende tingene, og du er godt på vei til å kunne jobbe med hesten din.

trenger hesten min tilskudd?

Å jobbe med en hest er hovedmålet jeg vil gjennom, da det er en hjørnestein og et godt rytter / hesteforhold. Å gå tilbake til gjennombruddet sammenlignet med utdanning, hvis du jobber med hestens naturlige instinkter, vil du oppnå store ting på kort tid. Ikke start en kamp med hesten, da den er mye større og mye, mye sterkere enn deg. Bruk hestens instinkter til din fordel når du utdanner ham.

Jeg har jobbet med alle typer hester og ponnier gjennom årene, og å følge de enkle reglene for å jobbe med en hest har aldri hatt en eneste dollar under trening av grønne hester. Ved å være oppmerksom når hesten er klar for neste trinn i trening og du ikke har det travelt, vil ting løpe raskere på sikt enn om du går for fort og må tilbake.

Avbryt opplæringen din i seksjoner, for eksempel grunnleggende grunnarbeid, mellomliggende grunnarbeid, avansert grunnarbeid, installert hovedarbeid, meklingsarbeid, avansert arbeid installert osv. Ikke gå til neste treningsfase før hesten din er klar, han vil være et skritt frem to skritt tilbake hvis du gjør det. Ta deg tid til å se på hesten din og lær å legge merke til små ting som posisjonen til hestens ører, bevegelsen av hestens haler, hestens øyne, de forteller deg alle hvordan hesten har det. Dette er å lese hesten, å lese kroppsspråket til hesten.

Ved å følge disse enkle trinnene har du kanskje ikke den raskeste, beste hopperen, den beste hestedressen i verden, men du vil ha en venn som vil gjøre sitt beste for deg når du ber om å være klar til å prøve noe for deg og vær pålitelig. Jeg tror dette er viktigere.